TOP-7.1.1-16-H-033-6-7

Egészségfejlesztési közösségi programok szervezése, innovatív életmód vezetési és egészségfejlesztési eszközök kialakítása és bevezetése.

TOP CLLD HELYI FELHÍVÁS

A helyi felhívás címe: Egészségfejlesztési közösségi programok szervezése, innovatív életmód vezetési és egészségfejlesztési eszközök kialakítása és bevezetése.
A helyi felhívás kódszáma: TOP-7.1.1-16-H-033-6-7

A pályázati dokumentáció letöltése
Konzorciumi megállapodás minta

Közlemények

A TOP CLLD Egészségfejlesztési közösségi programok szervezése, innovatív életmód vezetési és egészségfejlesztési eszközök kialakítása és bevezetése címmel és TOP-7.1.1-16-H-033-5 kódszámmal megjelent Helyi Felhívás az alábbiak szerint módosul: Jelen felhívás esetében a benyújtási határidő hosszabbításra került, melynek értelmében a helyi támogatási kérelmek benyújtási határideje 2020. július 20-ára módosul.
A TOP CLLD Egészségfejlesztési közösségi programok szervezése, innovatív életmód vezetési és egészségfejlesztési eszközök kialakítása és bevezetése címmel és TOP-7.1.1-16-H-033-6-7 kódszámmal megjelent Helyi Felhívás az alábbiak szerint módosul: Jelen felhívás esetében a benyújtási határidő hosszabbításra került, melynek értelmében a helyi támogatási kérelmek benyújtási határideje 2020. március 6-ára módosul.
A TOP CLLD Egészségfejlesztési közösségi programok szervezése, innovatív életmód vezetési és egészségfejlesztési eszközök kialakítása és bevezetése címmel és TOP-7.1.1-16-H-033-6-7 kódszámmal megjelent Helyi Felhívás az alábbiak szerint módosul:
  1. A pályázati felhívás 5. oldalán a 2. Ügyélszolgálatok elérhetősége pont aktualizálásra került a telefonszámot és címet illetően.
  2. A pályázati felhívás 6. oldalán a 3.1.1. Önállóan támogatható tevékenységek pontja kiegészül egy d) Innovatív életmód vezetési és egészségfejlesztési programok szervezése ponttal.
  3. A pályázati felhívás 15. oldalán a 4.1. Támogatást igénylők köre pontja esetén megszüntetésre kerül a Nagykanizsai Városfejlesztő Kft. kötelező konzorciumi partnerként történő bevonása, illetve a konzorciumban történő támogatási kérelem benyújtása lehetőségként kerül megjelölésre.
A TOP CLLD Egészségfejlesztési közösségi programok szervezése, innovatív életmód vezetési és egészségfejlesztési eszközök kialakítása és bevezetése címmel és TOP-7.1.1-16-H-033-6-7 kódszámmal megjelent Helyi Felhívás az alábbiak szerint módosul: A jelen felhívás esetében az igényelhető vissza nem térítendő támogatás maximális összege 19 050 000 Ft-ról 45 000 000 Ft-ra módosul.
A TOP CLLD Egészségfejlesztési közösségi programok szervezése, innovatív életmód vezetési és egészségfejlesztési eszközök kialakítása és bevezetése címmel és TOP-7.1.1-16-H-033-6,7 kódszámmal megjelent Helyi Felhívás az alábbiak szerint módosul: Az 5.5 Az elszámolható költségek köre című rész esetén az I. Projektelőkészítés költségei közé sorolt költségek közül az eszközbeszerzés, valamint a Immateriális javak beszerzésének költsége átkerül a II. Beruházáshoz kapcsolódó költségek gyűjtőfogalmába.